Bejelentés


Miley-Hannah Miley


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponHírek
Tom Cruise fia beleszeretett Miley Cyrusba

Tom Cruise fia, Connor Cruise színész akar lenni, akárcsak a papa, kedvence pedig nem más, mint Miley Cyrus (még szép). Apucinak szerencsére vannak kapcsolatai a médiában, így aztán sikerült Connort bejuttatni a Hannah Montana forgatására, hogy példaképe és titkos szerelme szakmai tanácsokkal láthassa el (vak vezet világtalant). Miután a 14 éves fiú találkozott Miley-val, napokig képtelen volt magához térni a csodálattól. Őszintén bevallotta a papának, hogy bizony egyre gyengédebb érzelmeket táplál a sztár iránt, és szeretné randira hívni. Tom Cruise csak mosolygott a fellángoláson, és megígérte, hogy ha kialakul valami, nem áll a fiatalok útjába. Bárcsak 10 évvel idősebb lenne Connor! nagyítás a cikk a hirdetés után folytatódik Értesülj elsőként mindenről! Kövesd a neont a Twitteren! Kapcsolódó cikkek a Celeb rovatban Új Hannah Montana album a színen (videó)Miley nem pénzért, erkölcsi okokból gürcölMiley Cyrus saját kollekciójaTarolt a Twilight az MTV Movie Awards-onMiley Cyrusnak alacsony az órabéreMiley Cyrusnak a körmére égett a munka Hozzászólások kbrigitta96 szegény fiú de sajna miley már foglalt msn aalicske SZegény fiú??? Nézd már meg hogy néz ki…. Gufi Hát inkább szegény Miley! =S aedrvnikolp Egyikuk helyebe sem lennek, persze ebben az esetben!

Hannah Montana - A film

Hannah Montana - A film (Hannah Montana: The Movie, 2009) Hannah Montana (azaz Miley Stewart) sikeres tiniénekesnő, de most úgy érzi, hogy a népszerűség kezdi lassan átvenni az irányítást az élete felett. Édesapja döntésének köszönhetően, kénytelen hazaköltözni szülővárosába, Crowley Corners-be, hogy ott aztán megpróbáljon egy új életet, azaz mindent elölről kezdeni. Nemzet: amerikai Stílus: zenés, családi, vígjáték Magyar mozibemutató: 2009. április 23. Amerikai mozibemutató: 2009. április 10.


LinkekÜdvözöllek a honlapomon!!!:)


Big collection of layouts
Myspace Layouts

Glitter Photos
[Glitterfy.com - *Glitter Photos*]
Glitter Words
[Glitterfy.com - *Glitter Words*]Glitter Words
[Glitterfy.com - *Glitter Words*]Sziasztok!
Felícia vagyok és ez itt egy Miley Cyrus rajongói oldal
Glitter Text @ Glitterfy.com
border=0>

Ha van még időd:

a legfontosabb,hogy:


Ez mind saját szöveg ezért: !


Glitter Text @ Glitterfy.com


More Cool Stuff At POQbum.com

More Cool Stuff At POQbum.com
Create a Lava Lamp


Glitter Text @ Glitterfy.com  Online játék


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!